top of page

Antistres masaža glave

Stres može utjecati na sve strukture ljudskoga tijela: mozak, srce, mišiće i zglobove, probavne i reproduktivne organe uzrokujući tegobe te dovesti do anksioznosti i depresije. Jedna od pojava pretjeranog stresa može biti grčenje mišića te općeniti osjećaj napetosti. Naša tijela se bez posljedica ne mogu unedogled nositi sa stresom. Masaža je odlično rješenje tog problema.

Prednosti i postupak masaže:

Naime, ova jednostavna masaža, poput čarolije, može odagnati veliki niz tegoba, otpustiti napetost i umor. Osim što ćemo masažom potaknuti cirkulaciju lica i glave, naša koža dobit će zdravi sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.

Lice masiramo nježno i blago vrhovima prstiju, kružnim pokretima, prođemo svaki dio lica strpljivo i polako. Tjeme i glavu masiramo čvršće i snažnije, naročito na području kosti. Za vrijeme masaže prođemo sve dijelove glave: vilicu, uši, sljepoočnice, nos... Kosu nježno prolazimo prstima kao da je češljamo, izvlačimo lagano prema sebi. Redovita masaža glave opušta, balansira, otpušta stres. Akupresurne točke, koje se tu nalaze, na taj način dovode ravnotežu u vaše psihičko i fizičko zdravlje. 

● Otklanja napetost mišića. Jedan od glavnih uzroka boli u vratu i leđima je visoka koncentracija mliječne kiseline. Dobra masaža poboljšava cirkulaciju krvi, uklanja produkte raspada glukoze i pomaže opuštanju mišića smještenih duž kralježničkog stuba.

● Pomaže u borbi protiv glavobolje, migrena, umora očiju i sinusitisa.

Anti-stress masaža ciljano djeluje na opuštanje vašeg tijela i duha od svakodnevnog stresa kako bi smo pronašli vaš unutarnji balans. Antistress masaža pružit će kvalitetan odmor i potpuno zadovoljstvo. Pomaže tijelu da se potpuno opusti i podsjeti Vas što to znači biti smiren i bezbrižan. Odgovara svim uzrastima.

IMG_3008.JPG

Rezervirajte već danas

Najpovoljniju Tajlandsku masažu u Rijeci

NAZOVITE NAS I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN097 653 71 03

PIŠITE NAM I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

thaimar.rijeka@gmail.com

Što kažu o nama

Wirya je prava majstorica svog zanata i jako je ljubazna! Da mogu ocijeniti sa 10 zvjezdica ovdje to bi bilo to! 

Branka C.

Vrhunska masaža! Salon je ugodan, topao i mirišljav; ležaj udoban i čist; osoblje sjajno! Preporodio sam se nakon masaže!  Izašao sam kao nov čovjek! Ići ću opet! Za svaku preporuku! 

Cijela familija se osjeca preporodeno nakon masaze!

Divno.

Nikica K.

Snježana M.

IMG_2995
IMG_3013
IMG_2988
IMG_2917
IMG_2985
IMG_2957
bottom of page