top of page

Tajlandska masaža uljima

Tajlandska masaža uljima, opuštajuća je terapija aromatičnim uljima koja povezuje tehnike akupresure i ayuverdsku filozofiju masaže.

Može se opisati još i kao kombinacija tradicionalne tajlandske masaže sa zapadnjačkim masažama aromatičnim uljima.

Iskusite duboku relaksaciju

Maserka svojim pokretima dlanova, palčeva, te laktova i koljena pravi duboke pritiske, sa ciljem otvaranja i poticanja energetskih linija u Vašem tijelu, koje se nazivaju još i Sip Sen.

 

Ciljanom primjenom odabranih eteričnih ulja (lavanda, badem…) Tajlandska masaža uljima djeluje direktno na pojedine sustave u našem tijelu i to na dišni, probavni, krvožilni, hormonalni sustav te na kožu. Osim toga,  Tajlandskom masažom uljima ubrzava se eliminacija nagomilane vode u organizmu i pospješuje oslobađanje od toksina. Glavni cilj ove vrste masaže je poboljšanje narušene funkcije organizma, ublažavanje napetosti i smanjenje stresa i postizanje duboke relaksacije.

Tajlandska masaža uljima idealna je za vas ukoliko živite vrlo aktivnim načinom života, te očekuje iskusiti fizičku i mentalnu relaksaciju, zajedno sa njegom kože. Preporučujemo vam Tajlandsku masažu uljima, ukoliko je Tradicionalna tajlandska masaža preintenzivna za Vas ili je iz zdravstvenih problema ne prakticirate.

Rezervirajte već danas

Najpovoljniju Tajlandsku masažu uljima u Rijeci

NAZOVITE NAS I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN097 653 71 03

PIŠITE NAM I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

thaimar.rijeka@gmail.com

Što kažu o nama

Wirya je prava majstorica svog zanata i jako je ljubazna! Da mogu ocijeniti sa 10 zvjezdica ovdje to bi bilo to! 

Branka C.

Vrhunska masaža! Salon je ugodan, topao i mirišljav; ležaj udoban i čist; osoblje sjajno! Preporodio sam se nakon masaže!  Izašao sam kao nov čovjek! Ići ću opet! Za svaku preporuku! 

Cijela familija se osjeca preporodeno nakon masaze!

Divno.

Nikica K.

Snježana M.

IMG_2751
IMG_2777
IMG_2751
IMG_3619
IMG_3637
IMG_3621
IMG_3610
IMG_3625
IMG_3585
bottom of page