top of page

Tajlandska masaža biljkama

Tajlandska masaža vrućim biljkama tradicionalni je medicinski tretman masažom koji je nastao prije više od 3000 godina. Ova se masaža ukratko može opisati kao vrijeme potpune relaksacije uz učinkovitu kombinaciju aromaterapije, biljne i termalne terapije.

Ljekovitost biljaka

Tajlandska masaža billjkama izvodi se vrućim oblozima u koje je zamotana mješavina biljaka, pažljivo odabrana prema drevnom receptu. Laganim pritiscima, kružnim pokretima ili nježnim lupkanjem ciljanih točki na tijelu, naše certificirane terapeutkinje povratit će balans Vašem organizmu, potaći duboku relaksiranost, ublažiti stres i umor.

Mješavina ljekovitog bilja u pamučnoj tkanini djeluje na pore Vašeg organizma koje su proširene toplotom i gotovo trenutno ublažava ili uklanja tegobe poput: ukočenih i upaljenih mišića, bolova u leđima, migrena, stresa te smanjuje upalu, bol i napetost, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te potiče unutarnje organe.

Tajlandska masaža biljkama idealna je za vas ukoliko želite iskusiti duboku relaksaciju,  ublažiti stres i umor, te ojačati svoje emocionalno i fizičko blagostanje. Ljekovita svojstva specifičnih biljaka pružaju dodatnu korist za sinuse, kožu, dišni sustav, srce, cirkulaciju i probavu.

Rezervirajte već danas

Najpovoljniju Tajlandsku masažu biljkama u Rijeci

NAZOVITE NAS I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN097 653 71 03

PIŠITE NAM I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

thaimar.rijeka@gmail.com

Što kažu o nama

Wirya je prava majstorica svog zanata i jako je ljubazna! Da mogu ocijeniti sa 10 zvjezdica ovdje to bi bilo to! 

Branka C.

Vrhunska masaža! Salon je ugodan, topao i mirišljav; ležaj udoban i čist; osoblje sjajno! Preporodio sam se nakon masaže!  Izašao sam kao nov čovjek! Ići ću opet! Za svaku preporuku! 

Cijela familija se osjeca preporodeno nakon masaze!

Divno.

Nikica K.

Snježana M.

IMG_5307
IMG_5316
IMG_5314
IMG_5297
IMG_5311
IMG_5310
bottom of page