top of page

Tajlandska masaža nogu i refleksna masaža stopala

Tajlandska masaža nogu i stopala podrazumijeva temeljnu relaksirajuću masažu Vaših stopala, potkoljenica i butina, a završava se kratkom masažom vrata i glave. Pažljivim pokretima, pritiskanjem ključnih točki, te istezanjem nogu, stimulira se protok vitalne energije, te postiže puna relaksacija.

Blagotvorna za cirkulaciju

Koristeći drevnu metodu refleksologije, naše certificirane  tajlandske terapeutkinje uz pomoć drvenog štapića, aromatičnih ulja i balzama, pritiskat će akupresurne točke na Vašim stopalima i pažljivo ih masirati stimulirajući protok vitalne energije, te Vam tako pomoći da se relakisrate i oslobodite stresa.


Tajlandska masaža nogu i stopala, osim što će Vas osoboditi bolova i nelagode koju osjećate, nakon što čitav dan provedete na nogama i u neudobnoj obući, blagotvorna je za cijelo tijelo, budući da se u stopalima nalazi po nekoliko tisuća nervnih zaršetaka koji su direktno povezani s unutarnjim organima.

Tajlandska masaža nogu i stopala pružit će vam instant osjećaj relaksacije, posebno nakon što čitav dan provedete na nogama i u neudobnoj obući. Osim toga, ova će masaža djelovati blagotvorno na Vašu cirkulaciju te protok vitalne energije kroz tijelo.

IMG_2797.JPG

Rezervirajte već danas

Najpovoljniju Tajlandsku masažu nogu i stopala u Rijeci

NAZOVITE NAS I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN097 653 71 03

PIŠITE NAM I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

thaimar.rijeka@gmail.com

Što kažu o nama

Wirya je prava majstorica svog zanata i jako je ljubazna! Da mogu ocijeniti sa 10 zvjezdica ovdje to bi bilo to! 

Branka C.

Vrhunska masaža! Salon je ugodan, topao i mirišljav; ležaj udoban i čist; osoblje sjajno! Preporodio sam se nakon masaže!  Izašao sam kao nov čovjek! Ići ću opet! Za svaku preporuku! 

Cijela familija se osjeca preporodeno nakon masaze!

Divno.

Nikica K.

Snježana M.

IMG_2797
IMG_2780
IMG_2795
IMG_2779
IMG_2800
IMG_2805
bottom of page